Welkom bij DE videografie workshop van het jaar! Dit is alleen voor de mensen die durven groeien - zowel zakelijk als persoonlijk.

 Laat je onzekerheden en perfectionisme los, vergroot je omzet en ervaar de kracht van een groep die net zo is als jij.

Een 4-daagse, all-inclusive Storytelling Workshop in Nederland/Ardennen voor professionele filmmakers en videografen.

Welkom bij DE filmmaker workshop van het jaar!
Dit is alleen voor de mensen die durven groeien - zowel zakelijk als persoonlijk.

Verdubbel je omzet, verlaat je parttime baan en laat je onzekerheden en perfectionisme los.

Een 4-daagse, all-inclusive Storytelling Workshop in Nederland/Ardennen voor professionele filmmakers en videografen.

are you ready for it?

CAPTIVATION WORKSHOP

Een videograaf of fotograaf met basiskennis in filmen en editen?

Draaide je de afgelopen 12 maanden minstens €15.000 omzet?

Weet je dat je films zo veel meer kunnen zijn, maar weet je niet hoe daar te komen? 

Wil je klanten die met liefde het dubbele betalen voor een ondernemers/trouw/gezins/newborn/... film? 

Geïnteresseerd in Storytelling en pas je dat niet of maar deels toe in je huidige video's?

Ben jij...

Ellen Hut, de Filmhut

"Ik had het écht niet willen missen. Ik vind het bijna gek dat ik hier zo over heb getwijfeld, want het is even een investering, maar het was het zo dubbel en dwars waard.

Mijn video's waren tot nu toe voornamelijk mooie beelden en een muziekje en ik zocht echt naar datgene waarom ik voor video heb gekozen. Ik had een plaatje in mijn hoofd wat ik niet uit de vingers kreeg. 

Lauri is tijdens de workshop heel doortastend. Ze kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt. Ik heb geleerd dat je, naast in je videografie, als persoon ook groeit. Het gaat veel breder dan technische kennis en dat vind ik heel mooi aan deze workshop."

TESTIMONIAL

Berichtjes krijgen van vreemden dat ze tranen kregen van mijn video's?

Uit mezelf halen waarvan ik WEET dat het erin zit (maar er niet uit krijg)?

Mijn prijs verdubbelen en tegelijk meer boekingen krijgen?

Het soort klant boeken waar ik van droom?

Blokkades en onzekerheden doorbreken die me tegenhouden? 

Hoe kan ik...

Levien, Studio Levien

"Ik vond 4 dagen met een groep onbekenden best spannend, maar vanaf het moment dat ik binnenstapte, was het een warm bad. Vóór de workshop merkte ik dat ik niet genoeg vertrouwen had in mijn eigen kunnen, het voelde alsof ik aan het zwemmen was. Ik liep met vragen over prijzen, online communicatie en praktische dingen in de edit, maar ook met vage vragen waarvan ik niet zo goed wist wat ik ermee moest.

Lauri noemde onder andere in de mentor sessie op de workshop een aantal dingen waardoor er een lampje is gaan branden. Ik sta weer AAN!

Ik ga met een veel helderder hoofd naar huis, de chaos is weg. Nu heb ik veel meer op een rijtje wat de ingrediënten zijn en wat ik daarmee kan om het verhaal bij elkaar te brengen.


TESTIMONIAL

Passionate

Out of the box thinker

Not afraid to get real

Creative

A little crazy

Driven

Lauri Miriam
van Bodegraven

The speaker

Are you ready?

Het betekent wel dat ik dit allemaal niet alleen gedaan heb. Sterker nog; als er één ding is wat ik meer had willen doen, is het leren van de experts om mij heen.

Dat is wat ik ook voor jou wens! Iemand aan je zij hebben die je kan begeleiden, die verder kijkt dan het oppervlak. Niet alleen in het proces van Storytelling, maar in de persoonlijke groei waar je onvermijdelijk doorheen zult gaan. Het zal je in staat stellen om creatief te worden zoals je nog nooit eerder hebt gedaan - geen enkele film die je maakt zal nog hetzelfde zijn, je onzekerheden zullen niet meer de baas over je zijn, je maakt vrienden voor het leven met gelijkgestemden en je kunt weer gaan genieten van je werk!

Ik heb bruiloften over de hele wereld gefilmd (Nederland, Frankrijk, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland) en word genoemd in top tien lijsten van de beste videografen in de wereld. Sommige van mijn video's zijn viral gegaan op social media, gepubliceerd op prestigieuze blogs of zijn 250.000 bekeken op YouTube. Dat klinkt als een droom.

En dat was het ook. Want 6 jaar geleden leek dit onbereikbaar. Ik wist amper iets van camera's en ik had nooit durven dromen dat Agapè Stories zo groot zou worden. Maar ik had een verlangen en ik was niet bang om te investeren, te falen en mijn eigen hart achterna te gaan.

Dit wil niet zeggen dat dit nooit zonder angst ging, of dat ik me niet liet belemmeren door perfectionisme.

more about the speaker

Evelien, Dear Eev

"Lauri geeft je heel erg de ruimte om jezelf te mogen zijn, ook op persoonlijk vlak. Geen vraag is te gek voor Lauri, je voelt je er heel veilig door. Ik denk dat heel belangrijk is en dat een mentor dat moet hebben, anders werkt het niet.

Ik heb bij de TV gewerkt en had al heel lang deze droom, maar ik wist niet hoe ik moest beginnen. Nu ben ik bij Lauri ingestapt, niet alleen de workshop, maar ook het mentor traject, en het brengt zo veel. De financiële investering is het helemaal waard.

Ik heb veel geworsteld met perfectionisme. Het is heel moeilijk om gewoon te beginnen als je weet dat het niet wordt zoals je wilt. Op de workshop leer je echt om gewoon te doen en jezelf bloot te stellen. Je komt erachter dat je meer in je mars hebt dan je van tevoren denkt.

Ook het grenzen stellen hielp enorm; soms gewoon je laptop dichtdoen en weten dat je je best hebt gedaan. Anderen worstelden met dezelfde dingen en om dan met z'n allen kwetsbaar te zijn, heeft me heel erg goed gedaan."

TESTIMONIAL

Bevrijdend, een warm bad, een verademing… zomaar een paar woorden die gebruikt werden om de ervaring in de Advanced Storytelling Workshop te omschrijven.

De één vond het spannend om met meerdere mensen een aantal dagen in een huisje door te brengen.
Sommigen waren bang dat ze door de mand zouden vallen en dat de rest veel beter bleek te zijn.
En weer een ander vond de financiële investering een hele stap.

Maar de deelnemers hadden één ding gemeen: ze waagden de sprong in het diepe.

Ze gingen confrontaties aan met zichzelf.

“Je komt jezelf tegen, veel meer dan ik had verwacht.” Het was de gemene deler die bij iedereen terugkwam.

Er werden emoties gedeeld; tranen (soms van het huilen, soms van het lachen).

Ze ontdeden zich van perfectionisme en gingen meer en meer aan de slag vanuit plezier.

Ze kwamen er stukje bij beetje achter dat je bedrijf het evenbeeld is van jou. Dat er blokkades zitten en dat zakelijke groei niet zonder persoonlijke groei kan. In 1-op-1 tijd met mij, door groepssessies en tijdens gesprekken onder het genot van een wijntje in de hottub.

En na 4 dagen gingen ze met een vol hart weer naar huis.

“Het heeft me geholpen om te genieten en niet alleen de druk te voelen om te presteren.”

“Lauri heeft de unieke combinatie om naast je werk ook te kijken naar jou als persoon. Ze snapt maar al te goed dat je bedrijf direct verbonden is aan wie jij bent.”

“Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen.”

“Lauri is heel doortastend en kijkt echt wat jij als persoon nodig hebt. Niet alleen technische dingetjes.”

“Ik had het écht niet willen missen. Ik vind het bijna gek dat ik hier zo over heb getwijfeld, want het is even een investering, maar het was het zo dubbel en dwars waard.”

En dan heb ik het over de gemaakte video’s nog niet eens gehad.

Ben jij er klaar voor?

Why should you
join this workshop?

The motivation

Ik ben niet goed genoeg voor deze workshop

De financiële investering is te groot

Onzekerheden en perfectionisme kunnen niet zomaar verdwijnen, en al helemaal niet door Storytelling

Ik kan het niet maken om 4 dagen thuis weg te zijn

4 dagen/3 nachten met een groep mensen die ik niet ken is veel te spannend

Did any of these thoughts just pop yp...

Oud-deelnemers worstelden met dezelfde vragen.
Dit is wat zij erover te zeggen hebben:

Romy, Lamers Media Productions

"Werken met Lauri is heel fijn. Ze weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Er zijn een aantal blokkades waardoor je niet voor elkaar krijgt wat je wilt met een film en doordat Lauri die blokkades blootlegt, ga je snappen wat je nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Ik moest ook het schuldgevoel naar mijn gezin overwinnen, dat ik ook wel eens een paar dagen weg mag om mijzelf te ontwikkelen.

Ik trek nu klanten meer aan en haal ze ook binnen. Bij omschakelen in een bedrijf komen serieuze dingen kijken. En als je jezelf wilt overstijgen, heb je dit gewoon nodig, want dat zie je niet altijd zelf.

Als je denkt dat je bent waar je moet zijn, laat Lauri zien dat je nog veel hoger kunt. En dat werk bevrijdend. Aanrader!

Peggy, Peggy's Content

"Ik wilde meer tevreden worden over wat ik maak en mijn eigen stijl ontdekken.

Op de eerste avond waren mijn verwachtingen al waargemaakt en in 4 dagen was ik van al mijn onzekerheden af. Er was een mooie sfeer en een goede structuur in het programma om van een chronologische en saai naar een spannend, en onverwachtse, maar toch kloppend films te gaan.

Mijn omzet is vervijfvoudigd. Ik heb mijn prijzen verhoogd en mijn klanten zijn nog steeds bij met mijn werk. En ze hebben minder feedback! 

Melissa, Jippey Media

Ik heb nog meer geleerd dan ik had verwacht. I have learned way more than I expected. Van kennis maken met je klant tot het bouwen van een verhaal in je film. Lauri legde de theorie heel duidelijk uit, waar ze heel goed in is, ook omdat ze veel ervaring heeft met storytelling. En alles meteen in de praktijk uitvoeren maakte dat ik alle toegepaste kennis kon onthouden. 

Mijn omzet is nu verdubbeld!

Lauri was heel open en geduldig. Geen vraag was te veel en ze nam alle tijd om ons te helpen. Dankzij deze workshop weet ik weer wat ik graag doe en dat geeft me de motivatie om dit fantastische werk te blijven doen.

Laura, Laura Fotografeert

"Ik wist niet hoe ik goed een verhaal kon overbrengen in een film. Ook durfde ik geen films te delen, omdat ik dacht dat het niet goed genoeg was. Dus een sprong n het diepe wagen en er gewoon voor gaan was echt een overwinning voor mezelf.

Ik heb geleerd hoe je een verhaal kan opbouwen en hoe je begin en eind weer één kan laten worden in een film.

Ik vond werken met Lauri leuk en ook spannend. Het is goed en soms ook confronterend om een kritische blik mee te laten kijken met je films. Ik denk dat je daardoor die laag dieper gaat, wat je graag wilt als je meedoet aan de workshop.

Ik kwam mezelf veel meer tegen en doordat ik mezelf beter ging snappen, lukte het me ook beter om het verhaal van een ander te vertellen.

Ook was de waarde van de groep groot. Met elkaar herken je dingen en voel je je niet alleen, bovendien is het positieve stimulatie. En het hele pakket was oprecht goed: het eten, de locatie. Ik ga eindelijk een film online delen!

Albart, Share Foto & Videografie

Heerlijke catering, fantastische locatie, tijdsplanning, organisatie, de hele vibe die er hing... super fijn!

Dankzij Lauri's open en kwetsbare houding heb ik mogen leren dat je door kleine aanpassingen en een 'gewoon doen-factor' meer uit je beelden kan halen dan je denkt.
Wat ik heel erg fijn vond, was dat we 4 dagen weg waren, waardoor er meer de ruimte en tijd was om elkaar beter te leren kennen. Vanaf moment 1 was er een open en gezellig sfeer..

Ik heb geleerd dat ik júist de niet-perfecte beelden kan gebruiken om een video meer karakter te geven. En 'educate your clients' is iets wat ik meteen ben gaan toepassen.

Deze workshop heeft mij naar een volgend level getild. Het is een hele investering, maar die is het dubbel en dwars waard! Ik kan mij nu onderscheiden van mijn huidige concurrenten.

TESTIMONIALs

4-day workshop  |  9-12 mei 2022
4 exclusive spots  |  1-on-1 mentor sessions
Accommodation + meals  |  gorgeous location in The Netherlands

ALL INCLUSIVE

PRACTICAL INFORMATION

EARLY BIRD (until 10 March 2022)  |  2500 EUR
REGULAR  |  2800 EUR
VAT not included

Payment in two terms possible

investment

practical information

When you fill in this form, Lauri will contact you for a call to discuss if it's fit for you

book now

I have received your message and I will get back to you asap!
Make sure to check your spam folder if you haven’t got anything within a few days.’

thank you!

I will try to answer any question you have on technical (or other) issues and how I handle them. This is a topic that will not be covered in any group part, but technical settings are always something that come up. However, if you do not have basic knowledge of technical settings, the online courses about Filming Fundamentals and Editing Fundamentals are you first go to. Then, at a later moment when you feel ready, you can join the workshop.

Can I ask basic technical questions?

This workshop is meant for filmmakers who want to grow their business. You don't have to have a big business yet, but it is crucial that you have the motivation to grow regardless of where you are now. Want to quit your parttime job, or double your revenue? Then this is the workshop for you.

I'm not a professional, but I do want to learn how to tell a captivating story. Is this workshop for me?

Of course! What's a creative business without knowing how to run it? Also, during the 3 days you have a mentor session with me that you can use in the way you want - also if that's about business (marketing, finances etc)! 

Will we be covering the business side of filmmaking?

To be able to get the most out of the information and experience given to you at the workshop, you would want to have experience in filming and editing. If you feel you don't have this enough, contact me (hello@agapestories.com) and we'll figure out if this workshop is fit for you right now.

I am a photographer and want to do more with film. Is this workshop for me?

Yes, this workshop is for all filmmakers/videographers who want to learn about Storytelling. I also apply Storytelling to my branding shoots, events, families etc, so I can give you examples on any situation. Stories can be found everywhere! I'd even say you're not acting on your full potential if you don't know how to tell a story in everything you film. So let this workshop bring out the potential in you on every aspect of filming.

I don't film weddings, is this workshop for me?

Definitely! Everything is very hands-on. I don't believe in only listening to the teacher. We will be doing a bit of theory and then a lot of filming and editing. You'll go home with a practically finished captivating, storytelling film and a lot of enthusiasm and knowledge on how to do it differently from now on!

Will we be filming in this workshop?

FAQ

@agapestories