Hoe zorg ik dat ik bij mensen binnen kom met emoties in mijn werk?

Hoe breek ik door blokkades heen om persoonlijk en zakelijk te groeien?

Ik heb klanten die ik niet fantastisch vind en maak werk die ik te standaard vind, hoe verander ik mijn werk en mijn klantenkring? 

Ik wil mijn eigen stijl vinden,
maar hoe doe ik dat?

Ik heb iemand nodig die door mij heen prikt en me zegt wat ze ziet

Hoe kan ik het dubbele voor mijn werk vragen en meer aanvragen krijgen?

Vragen die je hebt...

CAPTIVATION WORKSHOP

Individuele mentoring, voor de foto- en videografen die boven zichzelf uit willen stijgen.

persoonlijke mentoring

Wat zijn je dromen, degenen die je al een tijd hebt maar stiekem amper hardop durft uit te spreken?

Ik ben ooit op dat punt geweest: waar ik films en foto's van anderen zag en wilde kunnen wat zij konden, maar ik wist niet hoe. Ik liet me tegenhouden door faalangst en perfectionisme. Ik geloofde niet dat ik het kon. Ik wist wél dat ik het ergens in me had, maar hoe daar te komen...? Ik was bang dat mijn beelden niet goed, scherp of steady genoeg waren om als 'volwaardig videograaf' gezien te worden.

Inmiddels vraag ik €5K en meer voor mijn video's. Ik draai omzetten in een kwartaal die de meeste videografen niet eens in een jaar draaien.

Het gaat niet over geluk, 'gewoon manifesteren' of mindset. Het gaat over weten wat je waard bent, waar je heen wilt en iemand aan je zij hebben die je op je pijnpunten laat wijzen. Dat ben ik.

Het woord 'coach' staat me tegen. Want dit traject is zo veel meer dan dat. Noem me de ervaringsdeskundige die alle drempels al genomen heeft of de spiegel die keer op keer door je oppervlakte heen prikt. Ik ben de mentor die een veilig omgeving voor je creëert om je onzekerheden te uiten en je worstelingen te voelen.

Welke naam het ook heeft; het zet meer te weeg dan jij ooit kunt bedenken.

Laat me je op weg helpen tijdens een gratis strategiesessie die je op deze pagina kunt inplannen. En als blijkt dat ik je nog veel verder kan helpen, doe ik je een passend (en vrijblijvend) aanbod voor een traject bij mij.

Ik ben jouw spiegel

Ze had zelfs over me gedroomd, zo spannend vond ze het.

Een grote investering. In tijd, energie en geld.

Maar ze hakte de knoop door, want ze vóelde dat het voor haar was. Ze liep er al te lang tegenaan dat hetgene waarvan ze wíst dat het erin zat, er niet uit kwam.

Na haar beslissing vertelde ik haar dat ze wellicht een beetje buikpijn zou krijgen van het idee, en dat dat helemaal bij het proces hoort.

Als ik een flinke investering doe, heb ik altijd even buikpijn ervan. Het trekt me uit mijn comfortzone en daardoor ga ik groeien, maar comfortabel is het dus zeker niet.

Er wordt namelijk van me gevraagd om te geloven in en vertrouwen op mezelf. Ben ik daar klaar voor? Durf ik te geloven dat ik meer kan dan dit?

En elke keer komt de groei, en levert het meer op dan ik had verwacht - zowel tastbaar (laten we het beestje bij de naam noemen, geld) als op ontastbare manieren (emotioneel, energie, zelfverzekerdheid, geluk).

Een aantal weken na haar beslissing was ik met haar in gesprek. Naast dat de keuze had gezorgd voor een nieuwe energie, motivatie en klanten, merkte ze ook nog iets anders.

“Er is een rust gekomen, omdat ik weet dat ik begeleid word door iemand die de kennis en ervaring heeft.”

Het wiel niet zelf hoeven uitvinden.

De rust.

En de uitdaging.

Een maand later vertelde ze me dat het traject bevrijdend voor haar is. Dat ze is bevrijd uit een kooitje dat ze zelf heeft gecreëerd.

“Ik ben heel dankbaar dat ik je ben tegengekomen op Instagram. Je hebt me bevrijd uit een zelf gecreëerd kooitje en nu kan ik lekker groeien.”

De buikpijn heeft ze allang geen last meer van. Ze is aan het vliegen.

Wat is jouw droom? 

Deel het met me in een strategie gesprek. Dan deel ik met jou of ik je kan begeleiden. Geen bullshit, geen verkooppraatjes. Als het niet werkt, vertel ik het je ook.

TESTIMONIALS

Passionate

Out of the box thinker

Not afraid to get real

Creative

A little crazy

Driven

Lauri Miriam
van Bodegraven

The speaker

Gun jij jezelf die groei?

Dit wil niet zeggen dat dit nooit zonder angst ging, of dat ik me niet liet belemmeren door perfectionisme. Het betekent wel dat ik dit allemaal niet alleen gedaan heb. Sterker nog; als er één ding is wat ik meer had willen doen, is het leren van de experts om mij heen. 

Het is echter niet voor iedereen. Is het wat voor jou? Ontdek het in een strategiesessie.

Ik heb bruiloften over de hele wereld gefilmd (Nederland, Frankrijk, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland) en word genoemd in top tien lijsten van de beste videografen in de wereld. Sommige van mijn video's zijn viral gegaan op social media, gepubliceerd op prestigieuze blogs of zijn 250.000 bekeken op YouTube. Dat klinkt als een droom.

En dat was het ook. Want 6 jaar geleden leek dit onbereikbaar. Ik wist amper iets van camera's en ik had nooit durven dromen dat Agapè Stories zo groot zou worden. Maar ik had een verlangen en ik was niet bang om te investeren, te falen en mijn eigen hart achterna te gaan.

more about the mentor

Romy, Lamers Media productions

"Werken met Lauri is heel fijn. Ze weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Er zijn een aantal blokkades waardoor je niet voor elkaar krijgt wat je wilt met een film en doordat Lauri die blokkades blootlegt, ga je snappen wat je nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Ik moest ook het schuldgevoel naar mijn gezin overwinnen, dat ik ook wel eens een paar dagen weg mag om mijzelf te ontwikkelen.

Ik trek nu klanten meer aan en haal ze ook binnen. Bij omschakelen in een bedrijf komen serieuze dingen kijken. En als je jezelf wilt overstijgen, heb je dit gewoon nodig, want dat zie je niet altijd zelf.

Als je denkt dat je bent waar je moet zijn, laat Lauri zien dat je nog veel hoger kunt. En dat werk bevrijdend. Aanrader!

Evelien, Dear Eev

"Lauri geeft je heel erg de ruimte om jezelf te mogen zijn, ook op persoonlijk vlak. Geen vraag is te gek voor Lauri, je voelt je er heel veilig door. Ik denk dat heel belangrijk is en dat een mentor dat moet hebben, anders werkt het niet.

Ik heb bij de TV gewerkt en had al heel lang deze droom, maar ik wist niet hoe ik moest beginnen. Nu ben ik bij Lauri in het mentor traject ingestapt en het brengt zo veel. De financiële investering is het helemaal waard.

Ellen, de Filmhut

Lauri is heel doortastend. Ze kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt. Ik heb geleerd dat je, naast in je videografie, als persoon ook groeit. Het gaat veel breder dan technische kennis en dat vind ik heel mooi.

TESTIMONIALS

@agapestories